Ennakko: KTP vain voitto mielessä JäPSiä vastaan

By 15/06/20172017, Ennakot

ENNAKKO Kouvolalaisen jalkapallon kasvatti Oskari Pasanen pelaa toista kauttaan vihreävalkoisissa. Kuluvalla kaudella peliaika ja vastuu ovat olleet tiukassa 20-vuotiaalla puolustajalla, mutta usko peliajan suhteen ei ole ollut koetuksella.

– Meillä on kovat miehet avauksessa. Teen kuitenkin päivittäin treeneissä kovasti töitä sen eteen, jotta pääsisin pelaamaan. Sitten kun se paikka tulee, pitää se käyttää hyödykseen, Pasanen sanoo.

KTP palasi voittojen tielle kaatamalla edellisellä kierroksella FC Lahti Akatemian vieraissa maalein 1-0.

– Meillä on hyvä fiilis joukkueessa ja tietysti voitto ja nollan pitäminen omissa olivat hyviä juttuja. Kenttä ei Lahdessa ollut kovinkaan kehuttavassa kunnossa, ja kotijoukkue sai siitä hyötyä, kun emme pystyneet pelaamaan hallintapeliämme ja siksi numerot pysyivät tasaisina. Sieltä saadut kolme pistettä tulivat kyllä tarpeeseen, Pasanen kertoo.

Kakkosen A-lohkossa valtaosa joukkueista on pelannut seitsemän ottelua. Kärjessä ovat Klubi 04 ja FC Legirus Inter 15 pisteellä. KTP on tällä hetkellä viidentenä, mutta ero sarjakärkeen on vain kolme pistettä. Lauantain ottelun vastus JäPS on KTP:n takana kuudentena vain pisteen kotkalaisia perässä.

– Vaikka meille on tullut yksi tappio ja muutamia tasapelejä, tiesin että tässä sarjassa tullaan pelaamaan paljon ristiin. Olen tosi luottavainen joukkueeseen, Pasanen sanoo.

Lauantain vastus JäPS on pelannut edelliset kolme otteluaan vuoristoratamaisesti tuloksenaan voitto, tasapeli ja tappio. Pasasella ei ole käryä millaisesta vastuksesta on tarkalleen kyse.

– Taidan olla Susien paidassa pelannut parisen kertaa JäPSiä vastaan, mutta tämänvuotisesta joukkueesta ei ole tarkkaa tietoa. Uskon, että vastassa jälleen taisteleva joukkue, kuten aikaisempinakin vuosina. Meillä ei ole muuta kuin voiton ottaminen mielessä. JäPS saa tulla Kotkaan, mutta joutuvat lähtemään täältä tyhjin käsin, Pasanen vakuuttaa.

KTP-JäPS lauantaina 17.6. kello 17 Arto Tolsa -areenalla. Tervetuloa kannustamaan vihreävalkoiset voittoon!