Ennakko : KTP matkaa jälleen Mikkeliin

By 14/07/20172017, Ennakot

Muiden viettäessä Kotkassa perinteisiä Kotkan Meripäiviä, matkaa KTP viikon sisään toistamiseen Mikkeliin, missä se kohtaa Kakkosen A-lohkon ottelussa Mikkelin Palloilijat lauantaina ilta-ottelussa.

Kauden ennakoissa molemmat joukkueet luokiteltiin lohkon kärkikahinoihin, mutta viimeisten otteluiden perusteella ryhmät lähtevät kamppailuun täysin erilaisista asetelmista.

Kotijoukkueella on ollut viime aikoina vaikeaa, sillä se on onnistunut saalistamaan vain yhden voiton viimeisestä viidestä ottelusta ja sekin kesäkuun alun paikallis-kamppailusta Pallo-Kissoja vastaan. Tämän jälkeen pistesaldo on karttunut vain yhden pisteen verran ja kolme viimeistä peliä on päättynyt tappioon.

KTP seilaa sen sijaan vahvassa myötätuulessa. Joukkue lähteekin luottavaisena hakemaan jatkoa viiden ottelun voittoputkelleen. Legirus Inter nousi torstain PePo-voitollaan hetkellisesti lohkon kärkipaikalle, mutta kotkalaisryhmässä uskotaan, että tämä on vain väliaikaista.  Vaikka joukkueella on muutamia loukkaantumisia ( Tarvonen, Turunen ja Tiago ), joukkueen johdossa uskotaan hyvään tulokseen.

-Uskon, että saamme hyvän yhteishengen ja tiiviin oman pelaamisen kautta aikaan tuloksen, jolla  palaamme takaisin piikkipaikalle, joukkueenjohtaja Esa Vilkki toteaa.

Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kertaalleen aiemmin. Kauden alkuvaiheissa Kotkassa päädyttiin pyöreisiin 0-0 kiikarilukemiin, vaikka molemmilla joukkueilla oli tuolloin omat mahdollisuutensa täysiin pisteisiin.

MP-KTP Mikkelin Urheilupuistossa lauantaina 15.7. kello 19.00