Ennakko: KTP – Ilves Suomen Cupin neljännesvälierässä

Varotoimena koronaviruksen leviämisen suitsimiseksi KTP:n ja Ilveksen lauantainen Suomen Cupin neljännesvälierä on päätetty pelata ilman yleisöä. Yhtä kaikki, ottelun panoksena on kuitenkin paikka kahdeksan parhaan joukossa.

Veikkausliigan viime kauden nelonen Tampereen Ilves selvitti Cupin lohkovaiheen tappioitta. Saldona viidestä ottelusta oli kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Joukkue on pysynyt viime kaudesta melko muuttumattomana, vaikka Matias Ojalan ja Aleksi Tarvosen siirrot Interiin ja Kokkolaan voidaan lukea menetyksiksi. Jarkko Wiss jatkaa Ilveksen päävalmentajana.

KTP:n edellinen ottelu on kahden viikon takainen 4-1 voitto Mikkelin Palloilijoista. Myös KTP pelasi Cupin lohkovaiheen tappioitta. Ainoa kauneusvirhe voittojen ohella oli 0-0 tasapeli Gnistania vastaan. MP-ottelun loukkaantumissuma on saatu purettua, eivätkä lauantain ottelusta ole varmuudella pois kuin Anton Eerola ja Tuukka Kurki. Päävalmentaja Argo Arbeiter näkee Ilveksen kohtaamisen kovana, mutta voitettavissa olevana haasteena joukkueelleen.

-Lähdemme Ilvestä vastaan pelaamaan omaa nopeaan pallonsiirtelyyn perustuvaa peliämme. Ottelusta ei varmasti tule helppoa, sillä Ilves on yksi Veikkausliigan kärkijoukkueista, kertoo Arbeiter.

Katsojien pääsy Arto Tolsa Areenalle on siis lauantaina kiellettyä, mutta ottelua voi seurata Ruutu+ palvelun kautta. Ottelu Arto Tolsa Areenalla käynnistyy kello 17:30.