Ennakko: KTP ei sorru asennevammaan

By 28/08/20172017, Ennakot

KTP:n kausi jatkuu maanantaisella kotiottelulla sarjan tyvipäähän lukeutuvaa FC Lahti Akatemiaa vastaan. Edellisellä kierroksella tappioon päättynyt ottelu FC Legirus Interiä vastaan on puitu läpi ja otettu siitä opiksi.

–Kävimme pelin läpi, missä epäonnistuimme ja missä onnistuimme. Viimeistelyä pitää ainakin pystyä parantamaan. Samalla myös pitää olla hereillä vastustajan hyökkäyksissä. Kaikki lähtee kuitenkin siitä liikkeelle, miten itse hyökkäämme ja millainen kenttätasapaino meillä on, KTP:n toppariosastoon kuuluva Topi Pasi kertoo.

Pasi sanoo, ettei KTP sorru missään nimessä asennevammaan, vaikka vastaan asettuu A-lohkon peränpitäjä, joka on kerännyt 16 ottelustaan vain kahdeksan pistettä. KTP:ssä tiedetään, että voittoja tarvitaan, jotta joukkue pystyisi nousemaan jälleen lohkon kärkipaikalle.

–Olemme puhuneet jätkien kanssa siitä, että Lahti Akatemia on sarjataulukon sijoitustaan parempi joukkue. Heidän riveissään pelaa paljon nälkäisiä nuoria pelaajia, jotka yrittävät jokaisessa tilanteessa. On muistettava, että vieraissa voitimme vain 1–0 ja se oli kaikin puolin tasainen ottelu. Ei tästäkään ottelusta mitään helppoa ole tulossa, Pasi sanoo.

Ennen maanantain ottelua KTP on sarjataulukossa kolmantena 32 pisteellään. Lohkon kärjessä on Klubi 04, joka on kerännyt PEPOn kanssa kolme pistettä kotkalaisjoukkuetta enemmän, mutta Klubi 04 on pelannut kaksi ja PEPO yhden ottelun KTP:tä enemmän.

Pasi on pelannut läpi kauden KTP:n puolustuslinjassa ja muodostanut puolustuksen keskustan kivijalan yhdessä toppariparinsa Sebastian Dolivon ja maalivahdin Jiri Kosken kanssa.

–Ihan hyvin on mennyt, vaikka välillä joudumme ottamaan vastaan ylivoimahyökkäyksiäkin, kun meillä on niin hyökkäysorientoituneet laitapuolustajat. Koko ajan pidämme yllä kommunikaatiota Dolin ja Jirin kanssa sekä myös keskikentän suuntaan, että josko joku voisi jäädä sinne hieman tasapainottamaan, Pasi sanoo.

KTP–FC Lahti Akatemia maanantaina 28.8. kello 18.30 Arto Tolsa -areenalla.