Ennakko: Kalavelkojen maksuun

By 18/08/20172017, Ennakot

KTP on hävinnyt kuluvalla kaudella vain kerran. Tämä kirvelevään tappioon päättynyt kotiottelu vantaalaisjoukkue FC Legirus Interiä vastaan pelattu ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen kotkalaisjoukkueen osalta pisteittä maalein 3–4.

– Ei siitä ole paljoa puhuttu joukkueen kesken, mutta eiköhän jokainen pelaaja muista tuon ottelun ja halua maksaa siitä kalavelat, KTP:n hyökkääjä Anton Eerola sanoo.

Kesäkuun alkupäivinä pelatun Legirus Inter -ottelun jälkeen KTP on pelannut yhdeksän ottelua peräkäin ilman tappiota. Eerola kertoo joukkueessa vallitsevan erinomainen fiilis lauantaina pelattavan tuikitärkeän kärkikamppailun alla.

– Erittäin hyvä fiilis itse asiassa ja itsellänikin on samanmoiset tuntemukset, Eerola tuumaa.

Ensimmäistä kauttaan KTP:n edustusjoukkueessa pelaava 17-vuotias Eerola kertoo olevansa kohtuullisen tyytyväinen sarjakauteensa.

–Tiesin sen, etten varmastikaan tule koko kautta avauksessa pelaamaan, vaikka alkukaudesta sainkin pelata aloituksessa. Siitä huolimatta olen saanut ihan kivasti onnistumisia ja minuutteja alle vaihdosta kentälle päästyäni, pitkänhuiskea Eerola pohtii.

Eerola onnistui maalinteossa Kakkosen debyytissään Kultsua vastaan sarja-avauksessa ja toinen osuma näki päivänvalon KTP:n edellisessä ottelussa paikallisvastus Susia vastaan. Eerola tiedostaa, että taistelu peliajasta on entisestäkin tiukemmassa semminkin, kun joukkuetta vahvistettiin uudella hyökkääjällä Jhonathan Cardalesilla sekä Aleksi Tarvosen kuntouduttua nivusvaivastaan.

– Se on vain hyvä asia, että peliajan eteen joutuu tekemään lujasti töitä. Uskon, että pystyn vielä parantamaan otteita, Eerola sanoo.

FC Legirus Inter–KTP lauantaina 19.8. kello 17:00 Hiekkaharjulla.