Ennakko: Iloisia uutisia sairastuvalta

By 13/08/20172017, Ennakot

Kakkosen A-lohkon kärkijoukkueen KTP:n kausi jatkuu paikallisderbyllä Kouvolan Susia vastaan Arto Tolsa -areenalla. Maanantai-illan ottelusta ei panoksia puutu, sillä KTP haluaa säilyttää kärkipaikkansa myös ottelun jälkeen.

Kaksi kuukautta nivusvamman takia sivussa ollut Aleksi Tarvonen pystyy tekemään paluu vihreävalkoisten vahvuuteen paikalliskamppailussa. Edellisen ottelunsa kesäkuun 10. päivänä pelannut Tarvonen uhkuu kamppailun alla peli-intoa.

–Välillä on ollut intoa enemmän kuin järkeä. Pitää kuitenkin muistaa lähteä varovasti liikkeelle, Tarvonen tuumaa.

Tarvonen on pystynyt olemaan neljässä edellisessä harjoituksessa täysillä mukana ja nivunen on tuntunut koko ajan vain paremmalta.

–Onhan tässä ihan uskomattomat fiilikset, kun alkuun tuli sellaista viestiä, että kausi saattaisi olla paketissa, Tarvonen sanoo.

Kilpailutilanne hyökkääjien osalta on KTP:ssä muuttunut sen jälkeen, kun Tarvonen loukkaantui. Joukkue vahvisti rivejään hiljattain Jhonathan Cardalesilla, jonka peliluvat on saatu kuntoon ja näin ollen hänkin on käytettävissä Susia vastaan. Tarvonen on nähnyt koventuneen kilpailun peliajasta harjoituksissa.

–Se on vain tuonut lisää virtaa otteisiini, kun pelipaikan eteen joutuu tekemään hommia. Eli pidän sitä ehdottomasti hyvänä asiana, että joutuu kilpailemaan peliajasta ja -paikasta, aina iloinen Tarvonen toteaa.

Tarvosen paluun myötä KTP:n sairastupa tyhjeni. Ainoa varma poissaolo on Tiago, joka joutuu olemaan pelikiellossa Kiffen-ottelussa saamansa punaisen kortin takia.

KTP–Sudet maanantaina 14.8. kello 18.30 Arto Tolsa -areenalla. Tervetuloa kannustamaan KTP voittoon!