Brittinuorukainen FC KTP:n hyökkäykseen

By 25/08/20152015

Hyvässä vireessä oleva KTP täydentää hyökkäyspäätään. Joukkueeseen liittyy jo jonkin aikaa harjoitusvahvuudessa ollut Drew Lewis. Sopimus kattaa käynnissä olevan Veikkausliigakauden ja siinä on seuraavaa kautta koskeva optio. Parikymppinen Drew on parantanut koko ajan otteitaan ja on päävalmentaja Sami Ristilän mukaan tervetullut lisä joukkueen hyökkäyspelaamiseen.

-Toivottu lisä meidän hyökkäyspäähän. Toiveissa on onnistumisia maalinteossa jo tällä käynnissä olevalla kaudella. Drew on arvaamaton ja ennen kaikkea kehityskelpoinen kaveri. Hän on jo nyt osoittanut, että maaliverkot löytyvät, päävalmentaja Ristilä kertoo.

-Totta kai aikaa kuluu vielä totutellessa suomalaiseen pelityyliin ja muutenkin uuteen ympäristöön. Tämä on Drew:lle muutenkin iso juttu, sillä kyseessä on hänen ensimmäinen ammattilaisseura ja hänellä itsellään on varmaan suuret odotukset sen suhteen. Tavoitteet pitää kuitenkin pitää realistisina ja mennä maltilla eteenpäin, Risu jatkaa.

Joukkueen sisältäkin on kuulunut pelkkää positiivista nuoresta kärkimiehestä. Treeneissä kaveri on mennyt koko ajan täysillä ja pukukopissa sekä kentän ulkopuolellakin homma on toiminut.

-”Aihio” on kunnossa. Drew on tyypillinen Brittein saarilta tuleva pelaaja, joka pelaa aina tilanteet loppuun. Perus tekeminen on hyvällä tasolla ja hän on tänä lyhyenä aikana jo osoittanut, että pystyy hakeutumaan hyvin maalintekopaikkoihin. Taktisen puolen osaaminen tulee sitten matkan varrella ja siihen paneudutaankin huolella.

Molemmin puoleista halukkuutta sopimukseen osoittaa se, että myös itse peluri on erittäin halukas ja motivoitunut jäämään Kotkaan.  Jo pelkästään se, että sopimus kattaa mahdollisesti myös seuraavan kauden, tukee Lewiksen sitoutumista.

-Todella hyvillä mielillä jään tänne ja odotan innostuneena tulevaa. Kaikki on hoitunut täällä alkumetreistä lähtien hienosti. Toivottavasti onnistun mahdollisimman paljon maalinteossa ja tätä kautta pystyn auttamaan joukkuetta jatkossa, Drew sanoo.

-Joukkue on hyvä ja se pyrkii pelaamaan hyvää jalkapalloa. Tämä sopii minulle todella hyvin, sillä pidän sen tyylisestä pelaamisesta, Drew jatkaa.

Mikäli nuorukaisen paperiasiat saadaan kuntoon, on hän jo lauantaina Ristilän käytettävissä tärkeässä Jaro-kamppailussa.