BALANZIA-LAINA –

JOPA 50.000 EUROA ILMAN VAKUUKSIA

Suunnitteletko uusia hankkeita tai lainojen yhdistämistä? Balanzia-lainalla voit maksaa pois kalliimmat pienlainat ja luottokortit ja maksaa jatkossa vain yhtä, edullisempaa lainaa. Keskittämällä lainasi, voit paitsi pienentää kuukausikulujasi myös selkeyttää taloutesi hallintaa.

Tarjoamme vakuudettomia lainoja 50.000 euroon asti asiakaskohtaisella korolla 7,9% – 16,9%. Takaisinmaksuajaksi voit valita jopa 15 vuotta. Voit koska tahansa tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa pois koko lainan ilman ylimääräisiä kuluja. Joustoa maksuihin tarjoaa myös mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa.

EI AVAUSMAKSUA

Balanzia-lainan saa nyt kokonaan ilman avausmaksua. Hae lainaa joko alla olevaa linkkiä käyttäen tai Balanzian kotisivujen kautta, käytä silloin kampanjakoodiaR00011. Lainan hakeminen ei maksa mitään ja laina on peruttavissa 14 päivän kuluessa lainan maksusta.

NÄIN HAET LAINAA

Klikkaa alla olevaa linkkiä päästäksesi lainahakemukseen. Täytä vaadittavat tiedot ja saat alustavan lainapäätöksen sähköpostiisi. Tarjouksesta käy ilmi asiakaskohtainen korkosi, myönnetty lainasumma, todellinen vuosikorko ja muut tiedot. Hyväksytyn päätöksen jälkeen lainasopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla.


Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme, otathan yhteyttä asiakaspalvelumme puh. 0105248410 tai sähköpostilla lainat@balanzia.fi. FC KTP ei saa mitään tietoja lainahakemuksesta tai lainan hakijasta.

LASKUESIMERKKI

10.000 euron lainan, jonka takaisinmaksuaika on 8 vuotta ja korko 11,56%, tilinhoitomaksu 8 euroa ja avausmaksu 0 euroa, todellinen vuosikorko on 13,81%. Maksettava kokonaissumma on 16.139,52 euroa, joka vastaa 168,12 euroa kuukaudessa 96 kuukauden ajan. Korko on vaihtuva ja sisältää asiakaskohtaisen marginaalin sekä viitekoron (3 kk euribor). Esimerkki 20.8.2019.

TIETOJA BALANZIASTA

Balanzia on GCC Capital AB:n Suomen sivuliikkeen aputoiminimi. Suomessa Balanzia tarjoaa kuluttajille vakuudettomia lainoja sekä Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin kuuluvia talletustilejä. GCC Capitalin valvova viranomainen on Ruotsin finanssivalvonnan, Finansinspektionen. Lisätietoja: www.balanzia.fi.
Lainanantaja: GCC Capital AB, filial i Finland. Pukinmäenaukio 2, 00720 Helsinki, Y-tunnus 2760357-3.