Antoisa Veikkausliigan media-avaus

By 01/04/20152015

Veikkausliigan kauden 2015 media-avausta vietettiin keskiviikkona Pohjola Oy:n pääkonttorilla
Helsingissä.

Paikalla oli runsaasti median edustajia. KTP:stä suurimpaan myllytykseen joutuivat päävalmentaja
Sami Ristilä sekä joukkueen kapteenistoon kuuluva Valeri Minkenen. Myös toimitusjohtaja Riku Tapiota vietiin haastattelusta toiseen.

ISTV haastatteli suorassa lähetyksessä kaikkien joukkueiden päävalmentajia ja joukkueiden kapteeneita. Ennakkoon tehdyissä analyyseissä joukkueita asetettiin vahvuusjärjestykseen. Kärkipäässä olivat odotetusti viime kauden mestari HJK sekä kakkonen SJK. Myös FC Lahtea, Vaasaa sekä KuPSia ennakoidaan kärkijoukkueiden uhkaajiksi. Odotetusti ennakon peräpään valloittivat nousijajoukkueet sekä lähes vuodesta toiseen putoajaksi leimattu FF Jaro.

Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko sr. näki kuitenkin tässä voimavaran joukkueelleen.

-Vuodesta toiseen meidät rankataan taulukon peräpäähän, mutta silti olemme vieläkin täällä. Tänäkin
kautena tuo ennakkoarvio löytyy pukukoppimme seinältä antamassa motivaatiota tekemiseemme, Eremenko nauratti paikalle saapunutta yleisöä.

Nousijajoukkueet HIFK, KTP sekä Ilves ovat kaikki asettaneet pääasialliseksi tavoitteekseen sarjapaikan uusimisen, mutta samaan hengenvetoon ovat myös valmiina yllätyksiin.

-Sarjapaikka olisi meille tavoitteiden täyttymys. Kuudes sija kuulostaisi jo mestaruudelta, Ykkösestä viime kauden jälkeen liigaan nousseen Helsingin IFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa.

Samoilla linjoilla oli myös KTP:n Sami Ristilä.

-Sarjapaikan säilyttäminen on ehdoton minimitavoite. Kaikki sen päälle on plussaa. Alla on suhteellisen hyvä harjoituskausi ja tarkoitus on lähteä kauteen samalla raikkaalla ilmeellä millä pääosin viime kausi meni. Kun saamme otteluihin ehjän “ysikymppisen”, niin uskon että tulemme voittamaan otteluita, Risu kertoo.

KTP:n osalta kausi käynnistyy vierasottelulla Lahdessa 19.4. Sitä ennen joukkue pelaa vielä yhden harjoitusottelun 2.4.
Karhulan tekonurmella, vastaan asettuu reservijoukkue Kouvolan Sudet. Ottelun jälkeen klo 18 käynnistyy Sport Bar Playersissa
Jalkapalloiltamat, jonka yhteydessä joukkue julkistaa uuden pelaajasopimuksen. Tämän lisäksi illan aikana on paljon palloiluaiheista
toimintaa, joten kannattaa tulla paikalle.