Alekou ja Pasanen pysyvästi vihreävalkoisiin

By 23/05/20162016, Uutiset

Ykkösessä pelaava kotkalainen FC KTP on jatkanut seurassa koeajalla olleen kyproslaisen hyökkääjän Alekos Alekoun sopimusta kauden loppuun saakka. Lisäksi jo muutamissa otteluissa vihreävalkoisia edustanut puolustaja Oskari Pasanen siirtyy pysyvästi KTP:n farmiseurasta Kouvolan Susista kotkalaisjoukkueeseen.

Alekou on pelannut KTP:n riveissä kahdessa Ykkösen ottelussa, joista jälkimmäisessä TPS:a vastaan hän onnistui jo maalinteossa. 32-vuotias Alekou on pelannut aikaisemmin Suomessa kaudella 2014, jolloin hän edusti porilaista FC Jazzia. Tuolla kaudella hän pyssytti 14 maalia ollen Ykkösen maalintekijätilaston kolmas. Viimeisimpänä Alekou on edustanut indonesialaista PS Barito Puterassa.

Oskari Pasanen, 19, on Kouvolan Susien kasvatti. Pasanen on tällä kaudella esiintynyt Alekoun tapaan jo kahdesti KTP:n Ykkösen otteluissa tullen molemmissa vaihdosta kentälle. Laitapakin tontilla viihtyvän Pasasen sopimus KTP:n kanssa on kaksivuotinen. Pasanen harjoitteli KTP:n kanssa jo alkuvuodesta, mutta loukkaantuminen sotki valmistautumista kauden alla. Nyt Pasanen on täydessä kunnossa ja säännöllisesti mukana KTP:n harjoitusvahvuudessa.

– Oskari on vielä erittäin nuori pelaaja, mutta tuo meille rinkiin leveyttä. Alekos on osoittanut kuukauden aikana ja erityisesti viime peleissä olevansa meille erittäin sopiva pelaaja. Olen tyytyväinen, että molemmat ovat nyt pysyvästi osa joukkuettamme, kommentoi joukkueen päävalmentaja Sami Ristilä.

KTP pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina Arto Tolsa Areenalla, kun KTP:n tapaan viime kaudella Veikkausliigasta pudonnut FF Jaro saapuu vieraaksi. Ottelu alkaa klo 16.00.