AID KTP – yhdessä eteenpäin

Tuntuu, että koko maailma on pysähtynyt. Myös me KTP olemme samassa vaikeassa tilanteessa koko seurayhteisö. Haluamme uskoa, että selviämme tästä yhdessä ja tämä poikkeustilanne tulee tiivistämään välejä meidän kannattajiin ja koko urheilevaan yhteisöömme. Nyt tarvitsemme myös teidän apua.

Seura on poikkeustilanteen johdosta jäädyttänyt kaikki toimintonsa toistaiseksi. Harjoitukset on keskeytetty ja pelaajat harjoittelevat omatoimisesti. Palloliitto tiedotti maanantaina 16.3. että Ykkösen kausi tulee alkamaan aikaisintaan kesäkuussa, ja tilannetta tullaan seuraamaan ja tiedottamaan välittömästi, kun saamme lisätietoja tulevasta kaudesta.

Ihmisten terveys ja yritysten ja yhteisöjen selviytyminen menevät urheilun edelle, mutta urheilulla ja yhteisöillä on tärkeä rooli sitten kun tilanne helpottaa. Tarvitsemme kaikkien suomalaisen jalkapallon ystävien tukea selvitäksemme näiden vaikeiden aikojen yli. Varainkeruun tarkoituksena on mahdollistaa seuran toimintakyky nyt ja tulevaisuudessa, kun pääsemme takaisin normaaliin arkeen; saada arki rullaamaan toimistolla, harjoitukset käyntiin ja pelaajille palkkaa. Katse takaisin kohti Veikkausliigaa.

KTP-verkkokauppa: https://holvi.com/shop/KTPKotka/

On monia tapoja tukea seuraa ja otamme kaiken avun kiitollisina vastaan. Helpoin keino osallistua pelastustalkoisiin on ostaa KTP:n verkkokaupasta kausikortteja ja fanituotteita.

Kausikortin kaudelle 2020 jo ostaneet voivat hankkia uusia kortteja 50€ hintaan. Jos siis omistat jo kausikortin, voit ostaa niitä lisää hintaan 50€ tästä.

Jos olet uusi kausikortin ostaja, hinta on 69€. Kausikortin voit ostaa hintaan 69€ tästä.

Jos koko lähipiiri on jo vihreävalkoinen, voit myös lahjoittaa kausikortteja eteenpäin. Toimitamme nämä mielellämme ennen kauden alkua kirjastoille, paikallisille yhdistyksille ja yhteisöille, joiden jäsenillä ei muuten välttämättä ole mahdollisuutta nauttia kotkalaisesta futiksesta paikan päällä. Mikäli haluat tehdä lahjoituksen, lähetä verkkokaupasta saamasi tilausvahvistus osoitteeseen kauppa@fcktp.fi ja mainitse mihin kohteeseen haluat kortin lahjoitettavan. Muussa tapauksessa jaamme kortit kotkalaisille järjestöille tasapuolisesti.

Tarvitsetko apua arjen askareissa tai muissa talkoohommissa? Me olemme valmiina rientämään avuksi. Tietenkin ensisijaisesti vallitsevan tilanteen puitteet huomioiden. Renkaiden vaihto, kauppareissu tai mitä vaan mieleesi tulee, ota yhteyttä sähköpostilla toimisto@fcktp.fi ja katsotaan mitä voimme tehdä.

Kehitteillä on myös muita ideoita, joista tulemme tiedottamaan, kun saamme suunnitelmat valmiiksi.

Otetaan kauden tärkein voitto jo nyt ja näytetään, että seisomme kaikki yhdessä seuran kanssa.

#fromthedocks #aidKTP #kotkalaisenjalkapallonpuolesta